Blogger acreditat la Webstock 2016

Posted on

Sunt incantata sa va anunt ca particip la cel mai important eveniment de social media din Romania- Webstock, ca blogger acreditat. ?

Sa va povestesc ce este acest eveniment, cand are loc si ce se intampla acolo.
Pe 30 septembrie, la Marriott, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2016, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, pentru cel de-al noualea an consecutiv. Este al doilea an in care particip si astept cu mare nerabdare intalnirea cu cei mai puternici bloggeri. O sa testez aplicatii si noile tehnologii, o sa ma imprietenesc cu oamenii din companii si cu blogerii, o sa particip la conferinta si o sa aflu lucruri interesante, deci o sa fie o zi minunata.
Webstock 2016

S-au anuntat primii speakeri si vor urma si altii, asa ca ii invitam pe cei interesati sa urmareasca pe site si pe retelele sociale. Evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie. Iti poti inscrie proiectul pentru Premiile Webstock, poti vota ce subiecte sa asculti si personalitatea online a anului (AICI).

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-ColaMcDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Ne vedem acolo?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.