Uleiul Squalane- the best

Posted on
uleiul squalane♠ Articol scris de mine si publicat in revista Ioana, luna iunie 2019.

 Învață să faci shopping inteligent și să alegi anumite ingrediente care pot să ofere pielii beneficii maxime. Uleiul squalene este unul dintre acele produse UAU, încă nu atât de cunoscut precum ar trebui.

 Squalane este o hidrocarbură saturată și stabilă care se găseste în mod natural în piele. Organismul uman produce squalene dar cantitatea produsă și retinută în piele începe să scadă puternic o dată cu înaintarea în vârstă. 

 Este un emolient foarte bun și previne pierderea apei din țesuturi. De asemenea, este dovedit clinic ca fiind neiritant.

 Uleiul este non-comedogenic și este potrivit pentru toate tipurile de ten, de la uscat la sensibil sau gras, cu exces de sebum. Are efect antioxidant și anti-aging, protejând pielea de radicalii liberi care pot cauza melasma și îmbătranire. 

 O altă super caracteristică este consistența, nu este un ulei obișnuit care intră cu greu în piele, ci din contră, are textură ușoară, potrivit pentru aplicare zilnică. 

 Dacă te-am convins că este produsul ideal pentru tenul tău, iată cum se folosește:

 Pentru îngrijirea tenului

 Folosește uleiul ca ultim pas în rutină de îngrijire, peste crema hidratantă. Este suficientă o picătură pentru toată față, lasă pielea moale și catifelată.

 Pentru buze crăpate

 Squalane face minuni pentru buzele crăpate, mai ales dacă niciun balsam nu a funcționat pentru tine. Îți recomand să-l folosești seara, înainte de culcare.

 Pentru păr

 Aplică-l pe părul umed după baie pentru a crește protecția la căldură, a adăuga strălucire și a reduce potențialul de rupere.

 Data viitoare când ești pe punctul de a cumpăra un produs hidratant, adu-ți aminte de uleiul squalane. Tenul tău o să-ți mulțumească. 😊

Comentarii

comentarii

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.