Ulei de par Avon sau Joico?

Posted on

Poate la intrebarea de mai sus o sa raspundeti: claaar Joico, nici nu incape loc de altceva. Insa, din punctul meu de vedere, lucrurile stau altfel.

Testarea uleiurilor de par Avon si Joico s-a facut in paralel, cate 2 saptamani, pe parul ud si uscat, de la jumatatea parului in jos pentru a nu-l ingrasa inutil. Si am tras concluzia ca Joico nu mi se potriveste mie poate, incat nu am simtit o hidratare a varfurilor asa cum ma asteptam, mai ales datorita pretului si renumelui.

Un alt test care imi demostreaza ca uneori produsele scumpe nu sunt neaparat de te dau pe spate, si poate produse low budget pot fi extraordinar de bune. Important este sa le testam si sa-l alegem cel potrivit noua.

≈ Ce face un ulei de par? ≈

In primul rand hidrateaza si netezeste cuticula firului de par, ingrijeste varfurile. Parul este mai usor de pieptanat, de coafat si se simte mai sanatos, mai matasos, are stralucire.

Mod de folosire: aplica pe parul umed, uscat cu prosopul, masand usor pe lungimi si insistand pe varfuri. Continua sa il folosesti si pe parul uscat, pentru un plus de stralucire.

Avantaj Avon– pretul (in jur de 13 lei), miroase bine, este uleios dar nu exagerat (am vazut si unele ca uleiul de argan).

Avantaj Joico– cantitatea mare, miroase bine.

Tu ai testat vreunul dintre ele? Ce parere ai?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.