Cea mai ieftina farmacie?

Posted on

farm teiDe mult auzisem de Farmacia Tei, renumita nu numai pentru gama ieftina de dermatocosmetice, dar si pentru latura de medicamente si chiar Plafar.

Si pentru ca nu cred pana nu vad, i-am facut o vizita. Era luni seara pe la ora 18 si NU MA ASTEPTAM sa fie atat de full. Practic, stateau oamenii la coada pentru retete compensate si initial m-am speriat cu gandul ca daca gasesc ceva interesant, ar trebui sa indur si eu acelasi lucru. Partea buna a fost ca au destule case si erau impartite pentru cumparaturi cu si fara retete compensate. Farmacia este structurata pe 2 etaje, parter medicamente si Plafar; etajul 1 dermatocosmetice.20150302_170338

As vrea sa precizez inainte sa trecem la partea care ne intereseaza pe noi, si anume cosmeticele,  😛 ca am auzit ca vin oameni si din provincie pentru a cumpara medicamente de la aceasta farmacie si ca sunt diferente mari de pret. Nu m-am uitat, nu stiu, dar va recomand sa trageti o fuga pana acolo daca luna de luna aveti nevoie de ele, voi sau cei dragi.

Prima oprire a fost la Plafar si nu cautam sa-mi cumpar ceva neaparat insa aveam o durere groaznica de cap si mi-a sarit in ochi MigrenoStop. Este un flacon micut cu 25 de capsule ce contin “Iarba fetei pulbere” si “Ronita frunze pulbere”. Am luat 2 si in 20 de minute mi-a trecut.  😛 A costat 5 ron si l-am cautat acum la alte magazine, este 7.5 ron.

Inainte de culcare, mai am momente cand ma rascolesc gandurile si stresul si entuziasmul. Ξ In ultimul timp am luat Bien Dormir. La Farmacia Tei a costat 5.5 ron si la alte farmacii sau Plafar, este intre 9- 13 ron.

bioderma sebium 100mlaknA doua oprire a fost la raionul de dermatocosmetice, etajul 1. Nu mi-a placut ca erau unele produse (multicele, as spune) care nu aveau pretul trecut. Ca sa aflu cat costa produsul trebuia sa o rog pe farmacista sa mi-l scaneze la casa sau sa folosesc scanerul de pe hol.

Ce am luat de aici? Crema de fata fluida Bioderma Akn Sebium la pret de 36 ron si 2 geluri de curatare de 100 ml Bioderma, la pret de 10 ron fiecare. Eu as spune ca am facut afacere buna mai ales cu crema, am gasit-o la alte farmacii cu pretul intre 43-53 ron.

Tu ai vizitat pana acum Farmacia Tei? Ce ai cumparat de acolo?

cudragirinaminca

 

Comentarii

comentarii

3 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.