Tratamentul facial ProSkin de la Nomasvello

Posted on

Am avut marele noroc acum 6 luni de zile sa prind oferta cu 100 lei- 2 tratamente Pro Skin si acolo a inceput relatia mea cu Nomasvello. Cunoasteam centrele Nomasvello si le vedeam peste tot prin oras insa nu calcasem in vreunul pentru ca stiam ca se axeaza 90% pe epilarea definitiva. Dintr-una in alta, am citit pareri pozitive despre Pro Skin si m-am hotarat sa-i dau o sansa.

Sunt prietena cu tratamentele cosmetice si consider ca unele lucruri nu se pot face la fel de bine si acasa. In plus, consider momentul meu de relaxare in care pun telefonul pe silentios, deci ma ajuta estetic si psihic. Obisnuiam sa-mi fac tratamentele clasice o data la 2-3 luni, uneori mai des. Uneori alternam cu microabraziunea.

Ce m-a incantat la Pro Skin:

  • Ca nu se fac extractiile clasice. S-a dovedit stiintific ca nu este benefic pentru piele sa fie “chinuita” si ca fibrele de colagen nu mai sunt atat de eleastice cu cat inaintezi in varsta. Daca se poate sa lezez pielea cat mai putin, vreau sa o fac.
  • Dureaza jumatate de ora. Imi programez tratamentul dupa o zi la birou si imediat sunt acasa.
  • Pielea este vizibil mai curata in profunzime. Se vad porii curatati si sunt eliminate celulele moarte.
  • Puncte negre mai putine. Tenul meu este mixt pe timpul verii si atunci am puncte negre pe nas si barbie. Dupa tratament s-au diminuat.
  • Se reactiveaza circulatia si pielea se regenereaza.

Ce nu-mi place extraordinar de mult:

  • Ca doare un picut. Punctele negre si celulele moarte sunt indepartate cu ajutorul unei spatule. Ca sa fie eficient, normal ca trebuie apasat pe piele. Doare pe zonele mai sensibile: deasupra buzei, la baza nasului.
  • Pielea este rosie si usor iritata. De aceea, mereu ma duc acasa si stau linistita, nu-mi fac program de iesit si nu aplic machiaj.

Concluzie: Yes, baby! Este tratamentul facial pe care il indragesc cel mai mult de pana acum si care mi se pare ca da rezultate daca il fac la o luna, o luna si jumatate. Imi pun programarile mereu in avans ca sa nu ma las pe tanjeala si sa stiu 100% ca ajung (macar din rusine sa nu anulez programarea  😀 ). Pro Skin costa 135 lei sau 68 lei pentru clientii care merg la Nomasvello pentru epilare definitiva.

Citeste AICI si despre beneficiile tratamentului clasic.

Tu obisnuiesti sa-ti faci tratament facial?

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.