Stiai ca…? (4)

Posted on


♥…
in 2009 Lancôme a prezentat Génifique, primul ser inspirat din fabulosul domeniu al stiintei? Succesul a fost instant. Astazi acesta este o piatră de temelie in ingrijirea pielii – 150 de premii internationale si 12 milioane de sticle vandute în întreaga lume.

♥…rimelul nu se imprumuta? Peria rimelului contine foarte multe bacterii si microbi pe care ii poti da si altei persoane daca o lasi sa iti foloseasca rimelul. Este posibil ca ochii sa i se inroseasca sau sa devina sensibili.

♥…in locul demachiantului poti folosi sampon pentru bebelusi?

♥…primerul nu fixează doar fondul de ten, ci poate fi folosit și pentru a fixa mai bine rujul pe buze? Culoarea va rezista pe tot parcursul zilei.

♥…pielea are ritmul ei, ziua trebuie protejata de razele soarelui si noaptea ajutata sa se regenereze? Se zice ca daca dormi cu tenul nedemachiat (curatat) iti imbatraneste pielea cu 7 zile. 

♥…daca speli tenul doar cu apa, aceasta se amesteca cu sebumul si in final nu se curata nimic? Ba mai mult, apa de la robinet nu este pura si iti pot ramane pe ten reziduuri de clor, calcar, metale sau micro-organisme adunate de apa de pe tevi.

♥…secretul unui ten luminos este exfolierea cu produse speciale macar o data pe saptamana? Citeste AICI articolul complet despre exfoliere.

♥…radicalii liberi sunt produsi de soare, poluare, fum de tigara, stres si sunt in stransa legatura cu cu imbatranirea tenului?

♥…un tricou alb iti protejeaza pielea impotriva soarelui? Studiile spun ca protectia pe care o ofera este echivalenta doar cu SPF 7. Nu uita ca in perioada aceasta se recomanda formulele cu SPF 50+, mai ales pentru pielea sensibila. Citeste AICI articolul despre importanta protectiei solare.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.