Skincare Routine

Posted on
ingrijirea tenului
ingrijirea tenului

Tenul este cartea noastra de vizita si nu de multe ori ne sabotam frumusetea. Nu putem sa oprim de tot imbatranirea, dar oare nu informatia corecta, ne poate ajuta sa avem un ten mai luminos, mai hidratat, mai putine riduri?

Folosim produse pline de parfum, alcool, uleiuri esentiale, cumparam din supermarket sau farmacii la recomandarea prietenelor sau din reclamele la TV.

Hai sa folosim machiajul doar pentru a pune in evidenta trasaturile noastre, nu pentru a acoperi imperfectiunile. 🙂

Te provoc sa facem un pic de lumina in multitudinea de branduri si sa vedem daca marketing-ul agresiv care promoveaza cremele la borcan cu “acid hialuronic si vitamina C” e ceea ce se potriveste tenului tau.

Ce te invat la acest seminar:
– Afla ce tip de ten ai pentru a preveni imbatranirea
– Recomandari concrete in functie de tipul de ten (crema de seara, crema cu SPF, gel de curatare, toner, uleiuri vegetale, serumuri)
– Momentul de AHA: exfoliere mecanica sau cu acizi? Diferenta intre Aha, Bha, Mandelic, Glicolic. Cand/cum ii integram in rutina de ingrijire
– Spune-mi cum/cu ce te demachiezi ca sa-ti spun daca faci bine. Totul despre double cleansing
– Ai acnee, melasma, riduri, cojite?
– Ingrediente care nu au ce cauta in cremele tale
– Ingrediente cell-communicating pentru boost de luminozitate
– Cea mai buna crema antirid
– Parabeni
– Ambalajul produselor, de ce e tricky
– Masajul facial, mit sau adevar
– Tratamentul facial la salon. Nu toate procedurile ajuta!
– Iti arat produsele din trusa mea personala

P.S.: acest workshop nu este sponsorizat/in colaborare cu niciun brand, toate recomandarile de produse sunt facute pentru a respecta o rutina sanatoasa, cu ingrediente de bun simt, dupa lungi testari si zeci de ore alocate documentarii.

Seminarul are loc online, prin aplicatia ZOOM, pe data de 23.05, intre 11-13. Pentru a primi link-ul de participare, se achita o taxa de 69 lei in contul RO13INGB0000999901455192 (Irina Minca). Dovada de plata se trimite pe mail (irina.minca@yahoo.com) sau pe Facebook AICI .

ATENTIE! Pentru ca imi doresc ca fiecare sa inteleaga si sa construim o rutina bine pusa la punct, locurile sunt limitate!

Te astept cu drag,
Irina ❤️

Comentarii

comentarii

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.