Servetele pentru reimprospatarea machiajului

Posted on

Tenul meu este normal-mixt iarna si pot sa-l tin sub control cu masti pentru hidratare si pentru purificare, insa vara se transforma total (parca nu mai e al meu  😀 ) si trebuie sa-i acord o atentie sporita.

Mai exact, devine gras si pretentios, uscat daca nu am grija sa-l protejez de soare, dar cu exces de sebum. Din cauza acestui fapt, sunt legata de gelul de curatare pentru ten mixt/gras, crema matifianta si neaparat pudra aplicata peste fondul de ten.

Chiar si cu aceste produse, tot nu-l tin mat intreaga zi, asa ca apelez la servetele matifiante. Acestea sunt cumparate din Dm la pretul de 15 ron. Sunt intr-un pachet compact un pic mai mare decat un pachet de tigari, se pot purta in geanta fara probleme.

20150625_120754 Ce spune producatorul? Servetele pentru degresarea fetei indeparteaza surplusul de grasime de pe fata reducand efectul de lucire a pielii. 

Partea buna este ca sunt 50 de folii intr-un pachet, deci nu se termina prea repede. In plus, nu se ia fondul de ten atunci cand presezi pe piele, in comparatie cu servetelele normale. Pot fi folosite 6 luni de la deschidere si trebuie sa tinem pachetul inchis pentru a le pastra cat mai bine.

Din punctul meu de vedere, sunt descoperirea secolului pentru fetele cu tenul gras. Le recomand.

Tu le-ai folosit, ce crezi despre ele?

cudragirinaminca

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.