Review Tratament pentru par vopsit Aussie

Posted on

Parul vopsit si pana la urma orice tip de par are de suferit in timpul verii. Soarele puternic, transpiratia scalpului si faptul ca poate il spalam mai des, deshidrateaza firul de par. Vara folosesc un sampon special, (vezi AICI despre ce sampon e vorba) si il intretin cu masti hidratante.

Am ales tratamentul Aussie pentru par vopsit, luat de la Hello Free Z One Discount. Magazinul acesta are produse aduse din Mare Britanie, produse pe care nu le gasesti intr-un supermarket. Citisem multe review-uri despre acest tratament si am vrut sa ma conving.

Ce spune producatorul?

Aussie tratament pentru par vopsit, lipsit de viata, contine extract de piersica salbatica din Australia. Ii ia doar 3 minute pentru a revitaliza parul aspru si a-l face lucios, cu o culoare vibranta.

Ce spun eu?

Tratament care lasa parul moale, hidratat, usor de pieptanat si coafat. Il aplic de la jumatatea parului in jos si il las sa actioneze 3-4 minute. Se simte imediat descurcat si se clateste usor. Miroase delicios, se simte prospetimea si a doua zi.

Iti las mai jos adresele magazinelor din Bucuresti, in cazul in care vrei sa incerci si tu tratamentul Aussie: Hello Pantelimon: Soseaua Pantelimon, 255, bl 43, parter, sector 2. Hello Tineretului: str. Ctin Radulescu Motru, nr 2-4, scara 1-2, parter, sector 4.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.