Review Sampon Balea cu 5% uree

Posted on

Samponul folosit acum este grozav (vezi AICI despre ce sampon este vorba) insa mie imi place sa experimentez si nu ma opresc din cautari. Am intalnit si folosit un sampon de la Balea Med, despre care nu am apucat sa povestesc fix cand l-am terminat si stateam cu ambalajul gol in sertar, in speranta ca va zic despre el. Ei bine, a venit momentul. 🙂

Samponul de la Balea Med l-am cumparat intr-o perioada in care imi vedeam scalpul cu mici cojite de la samponul uscat. Daca folosesti des samponul pudra, iti poate usca parul si scalpul. Asa ca iti recomand sa-l folosesti o zi da, una nu.

Ce imi doream de la Balea Med? Sa fie bland cu parul si scalpul, sa simt hidratare si comfort, sa nu contina sapun, sa protejeze impotriva deshidratarii. L-am ales pentru ca are in compozitie uree 5%, un incredient folosit si in cremele de corp pentru piele atopica, uscata, care se descumeaza. Produsul Balea Med se poate folosi si pe corp. Mi s-a parut un produs bun, care descurca parul, il simteam usor de coafat si puteam sa-mi trec degetele prin el. Bineinteles, nu am renuntat la masca de par, indiferent de cat eram de multumita de sampon. Scalpul arata mult mai bine, fara cojite si mult mai hidratat.

Produsul se poate cumpara de la Dm si costa pana in 10 lei. Il recomand.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.