Review primer Careline

Posted on

Nu toate am fost inzestrate cu tenul ca de “papusa”, astfel ca sarim in sus de bucurie cand intalnim produse care ne ajuta sa corectam imperfectiunile si sunt de partea noastra.

Azi povestim despre primerul de la Careline

Ce este primerul si cum se foloseste?

Primerul este produsul dintre piele si fond de ten. Este foarte important sa se aleaga in functie de tipul de ten si sa fie aplicat dupa demachiere, adica pe o piele curata.

  • umple ridurile fine
  • estompeaza porii dilatati
  • uniformizeaza culoarea si textura pielii
  • creeaza o baza pentru fondul de ten, astfel incat sa aiba rezistenta mai mare
  • asigura o buna aderenta a produselor

Exista primer pentru ten si primer pentru pleoape. Pe primul il aplicam dupa crema de zi, iar pe al doilea inainte de a incepe machiajul ochilor sau inainte de fond de ten. Pe buze se aplica primerul pentru ten.

Primerul Careline m-a facut sa economisesc timp si bani pentru ca este un produs 3 in 1. Cum l-am aplicat astfel incat sa am rezultatul dorit? Am demachiat tenul cu un gel de curatare, am aplicat crema de zi si am asteptat cateva minute pentru a intra in piele. Am aplicat primerul cu degetele pe frunte, obraji, barbie, pleoape, chiar si pe buze. E suficienta o cantitate mica, cam cat un bob de mazare.  Am asteptat un pic sa se usuce si m-am apucat de machiajul fetei cu fond de ten.

Daca vrei un plus de matifiere si de obicei nu folosesti fond de ten, poti sa folosesti doar primerul.  Nu schimba culoarea pielii si matifiaza fara sa usuce. Pentru ca il am de ceva timp, l-am folosit si cand tenul meu avea tendinta de uscare, in primavara racoroasa, dar si in zilele cu 28 de grade. Faptul ca nu usuca pielea e un mare plus pentru mine, nu-mi doresc produse care sa agreseze un vreun fel. L-am simtit confortabil si tenul a uitat sa luceasca ore bune.

Daca te intrebi de unde il poti cumpara, ei bine, este disponibil in magazinul Victoria la parter, online – la cativa parteneri Sano. Dar, si pe pagina de facebook Careline Romania – in shop. Pretul este in jur de 60 lei.

Il recomand. 🙂

Tu ce primer folosesti?

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.