Review- Gomaj hidratant pentru fata Yves Rocher

Posted on

Tenul si corpul se regenereaza continuu si se depun zilnic celule moarte la suprafata pielii. Daca folosim crema de fata/corp fara sa eliminam acele celule, nu patrunde in profunzime si nu-si face efectul asa cum ar trebui. Nu recomand sa folosesti pentru ten un gel exfoliant cu particule mari, grunjoase (ca de exemplu: zaharul) pentru ca poate crea micro leziuni la nivelul pielii.

Mie imi plac texturile fine, cu particule foarte mici. Am ales sa testez gomajul hidratant de la Yves Rocher, pe care il alternez cu o masca de fata, in fiecare saptamana.

Ce spune producatorul?

Gomaj hidratant pentru ten:
– elimină delicat impuritatile si celulele moarte
– lasa pielea neteda si curata, ca noua
– dezvaluie stralucirea naturală a tenului

Avantaj: micro-granulele de bambus, pentru un gomaj natural eficient și delicat!
0% Parabeni
0% Uleiuri minerale
0% Coloranți

Ce spun eu?

Gelul este foarte bland cu pielea, recomandat in special pentru tenul, normal si/sau uscat. Dupa folosire, aplic imediat o crema hidratanta. Eu il folosesc de obicei seara si apoi aplic crema de seara, diferita de aceea de zi, prin faptul ca nu are protectie solara si este mai nutritiva. Este un produs bun pentru ca nu usuca pielea, o improspateaza si elimina celulele moarte. Produsul are 75 ml si costa 19.99 lei. Eu l-am comandat online de pe site-ul: www.yves-rocher.ro (vezi AICI ce alte produse am ales). Raportul calitate- pret este avantajos. Il recomand.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.