Review Gel spumant Sebium Bioderma

Posted on

Unul dintre produsele care nu lipseste din baia mea este gelul spumant de curatare de la Bioderma. Daca imi citesti articolele stii deja ca folosesc produse Bioderma: crema AKN, gel de fata abraziv Sebium, solutie micelara Sensibio si crema de ochi Sensibio.

Am cautat un gel de curatare care sa nu-mi irite ochii, sa-l pot folosi pentru fata si ochi, sa nu usuce pielea dar sa simt ca demachiaza eficient.

IMG-20151004-WA0003Ce spune producatorul?

Formulat cu substante non-iritante, Sébium Gel Spumant curata delicat pielea. Reduce secretia de sebum si purifica epidermul datorita complexului sebo-reglator Fluidactiv. De asemenea, regleaza calitatea sebumului. Baza de curatare fara detergent garanteaza o toleranta oculara si cutanata excelenta.
Sébium Gel Spumant este non-comedogen.

Ce spun eu?

Sebium este un gel de curatare eficient, care nu-mi usuca tenul (il folosesc doar seara), care nu irita ochii si curata chiar si rimelul rezistent la transfer. Daca il folosesc de doua ori pe zi imi usuca tenul, o data este suficient.
Umezesc fata cu apa calduta, aplic gel in palme si demachiez, apoi clatesc cu apa din abundenta. Timpul de clatire trebuie sa fie mai lung decat cel de spalare. Tamponez fata cu un prosop sau servetele de hartie. Intr-adevar, tenul nu mai produce atat de mult sebum si pare mai curat si proaspat.

Imi place ca are pompita si ambalaj practic. In plus, la Farmacia Tei, gasesti gelul la 500 ml la pretul de 44 lei. Are un miros discret si placut, deloc deranjant si este non-comedogen. Il recomand.

cudragirinaminca

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.