Review gel de curatare SVR Topialyse

Posted on

Pielea este cel mai mare organ si masoara in jur de 2 m. Daca ai “norocul” sa ai o piele predominat uscata si fitoasa in functie de anotimp, asa cum este a mea, cauti produse de ingrijire delicate si fara iritanti. Am folosit gel de curatare pentru ten/corp de la Bioderma, La Roche Posay, Avene. Cel mai potrivit mie s-a dovedit a fi SVR Topialyse, un gel transparent, cu un miros aproape insesizabil, care curata delicat tenul si corpul. Un plus este si faptul ca e budget friendly, 1 litru de produs costa 46 lei. Este folosit de catre toata familia (adica eu si iubitul  🙂 ) pentru ten in principiu si apoi par (el), corp (eu).

Ce spune producatorul?

Baza lavanta blanda + Omega 3, 6, 9
Gel de curatare bland. Protector, anti-uscaciune cutanata. Fara sapun.
Piele sensibila si uscata, corp si fata. Bebelusi, copii si adulti.
Fara parabeni, fara parfum, fara alergeni. Fara sapun.  pH fiziologic.

Ce spun eu?

Gel de curatare bland si cremos, curata chiar si machiajul rezistent la apa, nu usuca pielea. Ideal pentru orice tip de ten, chiar si foarte uscat. Ambalajul foarte practic, cu pompita. Se poate cumpara din Farmacia Tei, 46 lei, 1 litru. Il recomand. ♥ Vezi AICI si AICI review-uri pentru gelurile de curatare Atoderm si Sebium de la Bioderma.

Tu ce gel de curatare folosesti?

Comentarii

comentarii

2 Comments

  1. ghelbere elena says:

    L-as cumpara si eu pentru ca se merita la un asemenea pret, dar in oras nu am Farmacie Tei.

    1. Irina says:

      Se poate comanda de pe site-ul farmaciei Tei. Taxele postale sunt in jur de 9 lei si se merita daca se comanda mai multe produse cosmetice, chiar si medicamente sau din sectiunea Plafar. Preturile sunt cu mult mai mici decat in alte farmacii. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.