Review demachiant delicat Cremeria

Posted on

Demachierea este esentiala pentru un ten sanatos in primul rand si apoi frumos. Murdaria lasata pe piele peste noapte poate sa creeze alergii, iritatii, riduri, pori infundati si puncte negre. Se spune ca intr-o noapte in care ne-am culcat fara demachiere am imbatranit cu sapte zile.  🙄 

Imi place sa folosesc seara un gel de curatare pentru a dizolva machiajul si apoi revin cu un lapte demachiant sau lotiune micelara ca sa ma asigur ca tenul ramane curat, fara impuritati.

Laptele demachiant de la Cremeria, Angel Kiss, este acel produs delicat dar eficient. Nu te astepta sa miroasa a parfum de la o posta, este un produs cu ingrediente naturale, cat mai soft pentru ten.

Cum il folosesc eu?

Aplic pe degete si apoi pe fata, masez cu degetele si indepartez cu dischete demachiante umezite in apa. Daca simt nevoia, mai clatesc o data. Apoi vine crema de noapte sau cea de zi.

Este potrivit pentru pielea normala si sensibila, contine ulei de macadamia, ulei de baobab, vitaminele A, E si F. Nu usuca tenul si il lasa hidratat, fin. Nu necesita clatire si nu lasa o pelicula grasa pe piele. Daca ai tenul uscat sau sensibil si nu orice demachiant iti prieste, o sa-l adori. Se intampla sa ma usture obrajii de la unele lotiuni demachiante, semn ca au alcool (ingredient iritant). Pe acesta nici nu l-am simtit pe piele. 🙂 Promovez branduri romanesti create din dragoste pentru frumusete.

Demachiantul de la Cremeria costa 27 de lei si are 125 ml.

Detalii culese de pe site:

  • Produsele Cremeria sunt ambalate in tuburi airless pentru a proteja mai bine compozitia, sunt mai igienice si asigura utilizarea completa a produsului datorita mecanismului de eliminare a produsului din tub, specific tuburilor airless.
  • Conservantul folosit pentru fiecare produs este notificat Ecocert si confera valabilitate 1 an.
  • Rezultate testate și dovedite clinic. Ingrediente acreditate Ecocert.

Eu am fost multumita de produs, il recomand. 

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.