Refresh dupa/la o zi de munca

Posted on


Mi se intampla des sa am programate sedinte sau dupa serviciu sa ies in oras, si nu de multe ori simt ca vreau sa-mi dau reset si refresh, ca sa arat si sa ma simt bine.

In a doua parte a zilei imi scade nivelul de energie dar nici tenul nu mai este mat, asa cum era de dimineata.

Ce fac eu in aceste momente? Ma ridic de la birou si fac o mica plimbare pana la magazin sa cumpar fructe (daca esti la dieta nu incerca asta  😛 ) sau ma plimb in interiorul cladirii, important este sa-mi dezmortesc spatele si sa pun sangele in miscare. Inspir si expir de 3 ori si imi prepar un ceai daca trebuie sa mai raman la serviciu. Nu beau alta cafea decat cea de dimineata deoarece imi afecteaza somnul.

Ma duc la baie cu porfardul dupa mine si folosesc servetele pentru reimprospatarea machiajului (vezi review AICI) sau un servetel fin pe care il presez usor pe zona T: frunte, nas, barbie. Imi verific fardul de pleoape sa nu fie strans in pliu si aplic ruj sau luciu, in functie de dispozitie, de cele mai multe ori un ruj pigmentat care imi da incredere in mine. Pot sa pulverizez putin parfum dar nu exagerat, cat sa ma simt fresh. De ce spun sa nu exageram? Deoarece noi ne obisnuim cu aroma parfumului si avem tendinta sa aplicam din ce in ce mai mult, insa cei din jur il simt ca noi in prima zi.  :mrgreen:

Imi prind din nou parul in coada pentru un look ca scos din cutie si cel mai important: pun un zambet pe fata.  🙂

Tu ce faci ca sa-ti incarci energia si sa te simti ca dimineata?

cudragirinaminca

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.