Pasta de dinti cu efecte imediate

Posted on


De cand port aparat dentar parca sunt mai preocupata ca oricand sa imbunatatesc si culoarea dintilor dar si sanatatea lor. Cand te chinui de ceva timp si mai urmeaza o perioada cu sarme in gura  😛 , macar sa stii pentru ce tragi.
La ultimul consult am cerut o recomandare de pasta de dinti, eu folosind multi ani Sensodyne. Doctora mi-a recomandat sa incerc altceva, o pasta de dinti care se gaseste doar la Sensiblu: ELGYDIUM.

Ce spune producatorul?

Pasta de dinti antiplaca Elgydium contine clorhexidina, un ingredient cunoscut pentru eficienta sa in eliminarea bacteriilor care provoaca afectiuni ale gingiilor. Clorhexidina distruge bacteriile si fungii, are proprietati anti-inflamatorii si un pH neutru. Pasta de dinti antiplaca Elgydium are efect antiseptic si este creata special pentru a elimina placa bacteriana chiar si din zonele inaccesibile, oferind protectie timp de 8 ore.

Ce spun eu?

Am folosit-o timp de o luna si mi se pare ca dintii stralucesc dupa periere, sunt curati si vizibil mai albi. Perierea nu dureaza mai putin de 2-3 minute, eventual ma plimb prin casa sau ascult muzica.  🙂  Pasta de dinti este din Franta si nu se gaseste in supermaket. Eu am ales varianta albastra, pentru prevenirea placii dentare si tartrului, cauzele majore ale cariilor. Lasa un gust placut mentolat dar nu din acela enervant, ca unele gume de mestecat. Flaconul are 75 ml si costa 24,99 lei. Nu e chiar ieftina dar consider ca pentru sanatate daca nu cheltui acum, o sa cheltui alta data pentru tratament. Mai bine sa previi decat sa tratezi, nu?

Tu ce pasta de dinti folosesti?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.