Ordinea aplicarii produselor pe ten

Posted on

Piata produselor cosmetice este invadata de creme de fata, seruri, primere, produse de make-up, etc. Cum si in ce ordine le aplicam, astfel incat si crema sa-si faca treaba, si tratamentul pentru fata si produsele de make-up?

Sa incepem cu inceputul! 🙂  Dimineata demachiem tenul cu un gel de curatare, lapte demachiant sau lotiune micelara, in functie de tipul de ten si preferinte. Urmatorul pas este aplicarea lotiunii tonice (dupa caz) si a serului de fata (se aplica intotdeauna inainte de crema, dimineata si seara sau 1/2), apoi crema de fata. IMG_2243Alege o crema de fata cu protectie solara!
si potrivita tipului tau de ten, este foarte important. O crema prea uleioasa aplicata pe un ten mixt/gras, poate sa faca ravagii. Daca iti doresti ca fondul de ten sa fie impecabil toata ziua, poti aplica inaintea lui un primer.

Anticearcanul se aplica fie cu o pensula, fie cu degetul inelar, miscari usoare de tapotare, nu se freaca. Poti folosi un corector pentru a acoperi micile imperfectiuni. Orice produs cremos este stabilizat cu pudra; fondul de ten, anticearcanul sunt de acum fixate si la locul lor. Este primavara si pometii arata atat de frumos daca sunt conturati usor cu un bronzer (fard de obraz mai inchis la culoare) si pe marul obrajilor folosesti un blush piersica sau roz. Imi place atat de mult sa vad pometii pusi in evidenta cu un iluminator, la fel si varful nasului si arcul lui Cupidon (marginea buzelor superioare). Pe scurt, despre ordinea produselor pentru fata. Sunt multe?  😮

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.