Ne vedem la Spring Yoga Festival

Posted on

Acum cativa ani am inceput relatia cu yoga, mai mult pentru ca imi doream un pic de stretching dupa ore de stat la birou “cocosata”. Nu ma gandeam atunci ca yoga nu este numai pentru corp, ci mai mult sau in aceeasi masura si pentru minte. Rezultatele au inceput sa apara si eu ma simteam tot mai echilibrata, linistita si…elastica. 🙂

In goana dupa a bifa task dupa task, am cam uitat de mine o perioada. Dar, mi-am promis mie in 2018 sa ma pun in cap de tabel si sa fac tot ce tine de mine sa nu las scuzele sa primeze. Asa ca, am reinceput sa practic yoga si am acceptat colaborari care sunt pe aceeasi frecventa cu mine. Va invit la Spring yoga festival, un eveniment care are loc weekend-ul viitor (10-11 martie), Palatul Universul- str. Ion Brezoianu, nr. 23-25, intre orele 9-18.30.

Gazdele promit: reenergizare, remodelare a corpului, postura corecta, reafirmare a puterii interioare, relaxare completa, doar cateva dintre efectele si starile cu care vom rasfata pe parcursul evenimentului. O data cu acest festival sarbatorim si momentul in care renastem, ne redescoperim, respiratie, dupa respiratie, pregatindu-ne de noi inceputuri.

Poti sa mergi mai din timp pentru a te plimba pe la standurile cu bijuterii, decoratiuni, carti, raw food si sucuri delicioase, sau direct pe salteluta de yoga. O sa vezi o mare varietate de clase si poti alege doar ce rezoneaza cu tine. Gasesti programul, pretul si toate detaliile AICI.

O sa fiu si eu acolo. ♥ Daca ma vezi, cere-mi un voucher cu reducerea aplicata pentru make-up, consultanta skincare si cursuri machiaj.

 

 

 

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.