Intrebari si raspunsuri

Posted on

De ce este necesar un gomaj?

Gomaj, peeling sau exfoliere inseamna indepartarea celulelor moarte de la suprafata epidermei. Este recomandat pentru toate zonele corpului, dar gomajul pentru corp nu va fi folosit pe fata, deoarece este mult mai agresiv. Este obligatoriu pentru ca numai asa cremele folosite reusesc sa hidrateze in profunzime.
Celulele moarte de la suprafata pielii dau nastere unui strat gros si orice crema folosita nu da rezultate. Vezi AICI produsele pentru exfoliere.

De ce este necesara demachierea?

Demachierea este necesara pentru indepartarea machiajului, dar si daca nu ne machiem, la indepartarea impuritatilor din mediu, a transpiratiei. In plus, crema trebuie aplicata pe un ten curat. Foloseste o lotiune micelara, vezi AICI toate detaliile.

Este necesara o crema hidratanta indiferent de tipul de ten?

Da, la toate varstele, indiferent de tipul de ten. Crema intarzie aparitia ridurilor, protejeaza tenul impotriva agresiunilor mediului, reface filmul hidrolipidic al fetei.

Sunt necesare produse in timpul expunerii la soare si dupa?

Da, ajuta la protejarea si hidratarea pielii. Sunt bogate in principii active superhidratante, antioxidante si de refacere. Aceste incrediente nu se gasesc in orice produs pentru ingrijirea corpului.

Este necesara o crema de maini?

Da, pielea mainilor imbatranesc mai repede decat fata. Detergentii de curatenie pot irita pielea mainilor, se recomanda folosirea manusilor.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.