Hai la Spring Yoga Festival

Posted on
Yoga festival

De aproape doi ani merg in mod constant la yoga. Si spun constant pentru ca am avut multe perioade in viata in care faceam miscare dar nu reusisem sa ma indragostesc de ea. Cu yoga am inceput pe interes, voiam sa imbunatatesc postura, flexibilitatea si aspectul general al corpului. Ce am primit in plus este nemasurabil si de multe ori nu se poate descrie in cuvinte. Pe langa partea de sanatate care este asigurata, dainuie o stare mentala de bine, ca sunt suficienta, ca e ok, ca sunt recunoscatoare pentru ce am si ce pot face.

De aceea, indiferent de conditia ta fizica (incepatoare sau obisnuita cu asanele), iti propun Spring Yoga Festival, eveniment aflat la a treia editie. O sa te indrum intotdeauna catre sport si incerc sa vin cu recomandari interesante. Uite programul mai jos:

Pe parcursul festivalului participanții vei fi îndrumata de: Michelle Dumitru – MikaZen, Irina Smaranda, Alice Rosentzweig, Lidia Pasztor, Florina Ungureanu și Maria Cristina Antonescu.

Accesul participanților la festival se face în urma completării formularului de înscriere și a achitării taxei de participare. O clasă yoga are prețul de 40 lei / participant, iar atelierul „Introducere in yoga și meditație costă 100 lei / participant. Te poți înscrie aici.

Fa-ti loc in programul aglomerat si nu uita ca daca tu esti bine, totul in jurul tau e bine. <3

Ne vedem pe salteluta,

Comentarii

comentarii

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.