Foloseste dizolvant fara acetona

Posted on

Sa chemam vara cu unghii albastre ca marea

Daca la maini sunt aranjata cu manichiura cu gel sau semipermanenta, unghiile de la picioare raman in atributia mea si din cand in cand catre salon. Bineinteles ca imi doresc unghii sanatoase si rezistente, asa ca am observat diferenta intre un dizolvant de unghii cu si fara acetona.
Si am ales fara acetona pentru ca mi se pare insuportabil mirosul puternic (parca ma ia durerea de cap) si nu ataca unghia. Preferate mele sunt Ebelin de la Dm si de la Avon.
Sunt delicate cu unghia si cu pielea, nu se simte uscata ca la celelalte, indeparteaza lacul de unghii cu usurinta. Imi curat unghiile fara griji ca imi ataca gelul de la maini, complet relaxata. Cel de la Avon are 150 ml si costa 15 lei, cel de la Dm are 125 ml si costa 3 lei. Cel de la Avon are flaconul din material mai gros, calitativ si miroase mult mai frumos. Dupa ce imi curat unghiile cu dizolvant, imi place sa le spal cu apa calduta si sapun, apoi aplic ulei de cuticule si le las un pic sa-si revina la normal. Daca oscilezi intre unghii cu gel sau lac de unghii, vezi AICI argumente pro si contra.

Iata cum arata si produsele mele preferate:

avonaew_klaq25_01__7

IMG_1911

Comentarii

comentarii

  • Share

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.