Este bun tratamentul cosmetic?

Posted on

Buna, draga mea! Inainte sa vorbim despre orice fel de machiaj, de zi, seara, mireasa, fantezie, trebuie sa vorbim despre ingrijirea tenului. Machiajul este menit sa puna in evidenta trasaturile frumoase si sa acopere micile imperfectiuni. Imperfectiunile sunt omenesti, nu toate avem ten perfect (desi sunt sigura ca ne dorim 100% dintre noi 😆 ). Putem sa imbunatatim calitatea tenului nostru si implicit avem o panza mai buna pentru machiaj. Primul pas este:

demachierea– efectuata de doua ori pe zi cu produse adecvate tipului de ten

tratamentul cosmetic

Cand stiu ca am programare la tratament, toata ziua imi merge bine, d-abia astept rasfatul.
De fiecare data ma duc seara, pentru ca nu e ok (pentru mine, cel putin) sa pui machiaj dupa. Ce presupune tratamentul cosmetic? Asa cum deducem din nume, este efectuat de o cosmeticiana la un salon de infrumusetare. Astazi discutam doar despre cel din saloane, bineinteles ca putem incerca si varianta acasa, pentru cele pricepute.  🙂

Etapele sunt: demachiere, tonifiere, peeling, expunere la vapofor, extractie, masca, masaj, fiola tratament, ultrasunete, si se efectueaza cam la 4 saptamani. Pasii pot sa difere, dar in mare cam astia sunt. Ma bucur de demachiere si tonifiere dar astept cu mare interes masajul. Daca ma citesti, stii ca sunt o impatimita a masajului, imi place sa fiu framantata si bibilita cat cuprinde. De ce ar trebui sa mergi si tu la un tratament cosmetic? In primul rand pentru ca pielea se regenereaza si se depun celule moarte la suprafata pielii. Daca iti exfoliezi tenul acasa, felicitari! E posibil, totusi, sa nu fie suficient. De extras punctele negre nu iti recomand sa o faci la domiciliu pentru ca te poti infecta si iti raman semne. Iata mai jos beneficiile unui tratament cosmetic la salon:

porii sunt curatati in profunzime

produse profesionale

exfolierea curata si regenereaza tenul

extractia punctelor negre facuta cu maxima atentie

se intarzie procesul imbatranirii

efect antirid si hidratare

putem sa primim sfaturi legate de ingrijirea tenului si sprancene

este foarte relaxant si placut

Tu obisnuiesti sa mergi la tratament cosmetic?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.