Cum se aplica lotiunea autobronzanta

Posted on

Unele dintre noi nu beneficiaza de acel bronz frumos si pigmentat si au nevoie de cateva creme “minune” care sa stearga culoarea de telemea 😛 de pe corp si sa poata sa-si expuna cu mandrie rochitele in vazul lumii. Acele creme minune care coloreaza pielea se numesc lotiuni autobronzante. Incredientul activ se numeste Dihidroxiacetonei, el confera pielii nuanta aramie mult visata. In liceu am testat pentru prima data aceasta lotiune si slava Domnului ca era weekend si nu trebuia sa ies din casa, aratam ca un dalmatian. 😀 Atunci nu stiam ca exista cateva reguli de urmat, pe care le ai si tu mai jos:

♣ exfoliaza pielea timp de cateva zile (2-3) inainte de a aplica autobronzantul. Insista pe coate si pe genunchi. Trebuie sa indepartezi stratul de celule moarte. Citeste AICI despre importanta exfolierii pentru o piele frumoasa si sanatoasa. 

spala-te pe maini de cateva ori in timpul aplicarii, altfel risti ca pielea mainilor sa iasa mai inchisa decat restul corpului. Mai exista si varianta de a folosi manusi

aplica o crema hidratanta inainte de autobronzant, cu cat pielea e mai hidratata, cu atat mai bine

asteapta pana se usuca si apoi te poti imbraca, este posibil sa pateze hainele

maseaza pe rand si cu atentie fiecare zona a corpului si distribuie produsul in mod egal

amesteca produsul cu o crema hidratanta daca vrei sa ai efectul cel mai natural

Tu ce alte secrete mai stii?

cudragirinaminca

 

 

 

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.