Beauty swap editia a 4-a

Posted on

O data la cateva luni, Ana de la Beauty Barometer organizeaza evenimente dragute pentru noi, bloggeritele. Este o ocazie foarte buna sa ne strangem, sa schimbam impresii, sa ne revedem sau sa ne cunoastem pentru prima data, (unde e cazul), si sa facem schimb de produse de beauty. Sub deviza: We blog, we swap, we have fun. Pasionatele de cosmetice au de obicei un sertar care tipa de greutate si acest eveniment ne da ocazia sa inlocuim ce avem acasa, cu altceva. Intotdeauna gardul vecinului e mai verde, nu?  🙂 Evenimentul a avut loc luni seara la Beauty Salon 190, pe Calea Dorobantilor.

Ce s-a intamplat acolo?

In primul rand valuri de energie si curiozitate. Fiecare bloggerita adulmeca prin cutiile celorlalte fete produse noi, numai bune de luat acasa. Tombola a facut fericite multe fete, din pacate nu si pe mine. :))

Iata-ma la intrare avand in brate cutiuta magica.

IMG_4371

IMG_4475

IMG_4476

IMG_4531

Lbeauty-swap-8-666x1024a plecare, imi trebuia un troller ca sa pot duce toate bunatatile primite, multumesc sponsorilor: Douglas, Sephora, Optima Shop, Sunstar GUM, Apivita, Unique Art, Beauty Studio 190, Herbalife, Flormar, Melkior, Charme D’orient, Mc Vitties, Profructta, BU, Str8.

Fotograf eveniment: Letitia Iordanescu @letitiaphotography

Revin cu review-uri despre produsele primite.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.