Culoarea potrivita a fardului de pleoape

Posted on

Sunt anumite culori menite sa-ti evidentieze foarte bine culoarea ochilor si tocmai asta urmarim in machiaj, sa cream un contrast intre fardul de pleoape si culoarea ochilor.

Ca regula de baza (nu se aplica in 100% dintre cazuri) evita culoarea albastru daca ai ochi la fel, si verde daca ai ochi verzi, pentru ca, estompam frumusetea culorii si nu cream contrast.  🙂

cromaticaEu sunt singura dintre frati care are ochi caprui, ei avand un verde de toata frumusetea :-). Insa, nu-mi pare rau pentru ca ochii caprui sunt cei norocosi, foarte usor de “asortat” cu orice culoare.
Daca ai ochi caprui, ai o multitudine de variante. Poti incerca verde inchis si deschis (arata minunat), mov, lila, roz, maro-aramiu, bronz, portocaliu-mandarina, albastru roial, ciclam.

Pentru ochii de un albastru intens, poti alege pentru make-up culorile: gri, roz, rosu, argintiu, violet, verde lime, negru, auriu, turquoise, fucsia.

Pentru ochii verzi, alege marouri, culoarea prunei, mov intens, kaki, verde aprins, gri inchis, auriu, bleu ciel, galben lemon, mov.

Pentru un machiaj complet, aplica un contur discret sau puternic, in functie de ocazie, si mascara, nu este complet machiajul fara rimelarea genelor.

Esti gata de plecare! Nu uita zambetul!  🙂

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.