Cosmobeauty 2016

Posted on


Cel mai mare targ de beauty pe anul 2016 are loc in aprilie, pe 8-9-10, la Crystal Palace Ballrooms, Calea Rahovei 198A. Noteaza in calendar evenimentul. Acest targ nu este numai pentru cei care lucreaza in domeniu si sunt make-up artisti, esteticieni, cosmeticieni sau protezisti de unghii false, este pentru toata lumea, in special pentru doamnele si domnisoare pasionate de infrumusetare. Targul ne asteapta cu reduceri si oferte bune de pret, demostratii de machiaj la scena deschisa, concursuri si seminarii.

COSMOBEAUTY gazduieste cinci mari sectoare: Estetica aplicata, Coafura, Nails, Wellness si Medicina estetica–locul unde pasiunea si profesionalismul se unesc sub un motto unic “Frumusete = Sanatate“.

Evenimentul are loc in salile Bucuresti, Londra, Atena, Roma si vin expozanti importanti, ca: Axelle, Cupio, Hofigal, Melkior, Tordai Hair Cosmetics, Malu Wilz, Zepter, Barbosul Prietenos, Pearl Nails, Magazinuldemakeup.ro (Atelier Paris, Make up For Ever, Ben Nye, Maqpro Paris, Nastelle, Temptu) si altele.

Vezi AICI lista completa a expozantilor prezenti. Ne vedem acolo!  🙂

cudragirinaminca

 

 

 

Comentarii

comentarii

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.