Conferinta Femei de cariera

Posted on

Nu am ratat niciun eveniment woman2woman pentru ca in zilele noastre, informatia este putere. Imi place sa cunosc oameni noi, sa ma reintalnesc cu oameni stiuti deja si sa ascult speakerii de pe scena. Nu exista conferinta de la care sa plec fara minim o idee interesanta, buna de pus in aplicare.

Pe 21 iunie 2018 (joi), are loc conferinta “Femei de cariera – Despre antreprenoriat si succes in afaceri“ la Premier Palace Hotel & Spa din Bucuresti. Este un eveniment pentru manageri, femei interesate de afaceri, care detin sau vor un business, freelanceri pe orice domeniu, cele care vor un venit suplimentar, antreprenoare.

Pretul unui bilet variaza (in functie de perioada) intre 78 si 119 lei, insa as vrea sa iti ofer tie, cititoare/ prietena mea din online, un pret fix de 68 de lei, indiferent de perioada in care te inregistrezi.

Foloseste codul FdCIriMi9140 pentru a beneficia de reducere si hai sa ne vedem acolo!

Iti las mai jos cateva detalii, intra pe site-ul woman2woman pentru extra informatii si inscriere!

Cea de a VIII-a editie are in prim plan informatii utile si relevante femeilor interesate de afaceri, care au un business personal sau ocupa o pozitie de management in cadrul companiei.

  Informatii pentru a te asigura ca esti la curent cu cele mai noi modalitati de crestere si promovare a unui brand / business. Tocmai de aceea, evenimentele de business si mai ales cele dedicate femeilorde afaceri te pot ajuta sa gasesti idei noi care sa te ajute pe viitor.

In cadrul evenimentului, poti cunoaste si alte femei pasionate de afaceri si dornice sa schimbe idei referitoare la antreprenoriat si business, dar si legate de provocarile pe care le intampina femeile in acest domeniu.

Poti face rost de contacte utile. Participarea la astfel de evenimente poate sa te ajute sa intri in contact cu potentiali parteneri sau clienti. Asa ca profita de sesiunea de networking si schimba cat mai multe carti de vizita si idei!

Speakeri raspund intrebarilor legate de crearea si cresterea unei afaceri.

Primesti o diploma de participare (in format electronic) si/sau o adeverinta de participare (in format electronic)
.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.