Cel mai bun intaritor de unghii- Eveline

Posted on

7 ani si doar o pauza de cateva luni. Atata vreme au stat unghiile mele acoperite fie cu gel, fie cu oja semipermanenta. Era si este (daca ma intrebati) cea mai buna varianta sa am unghii ingrijite timp de 2-3 saptamani, fara grija ojei sarite. (Vezi AICI articolul cu plusuri si minusuri pentru unghiile cu gel.)

Ma obisnuisem cu vizita la salon din cand in cand, nu faceam eu nimic acasa, doar imi ingrijeam cuticulele cu uleiuri si creme. (Vezi AICI cele mai bune variante pentru cuticule.)

Insa, de 2 saptamani am hotarat ca unghiile mele sa vada lumina zilei. 🙂 Am avut oja semipermanenta ultima data si cred ca stii ca se da jos cu acetona, se infoliaza unghiile avand o discheta imbibata bine in acetona, si stai asa timp de 10-15 minute. Apoi indepartezi cu o spatula. Nu aratau bine si nu erau sanatoase. Se vedea ca au fost “traumatizate”, erau moi si cu urme de la pilire. In seara aia m-am spalat pe cap si am simtit apa fierbinte ca si cum unghiile erau foite de ceapa.

Buun, imi trebuia un intaritor urgent. Am cumparat unul in treacat de la Sensiblu, Rimmel. Am citit de Eveline, m-am oprit la Farmacia Tei sa iau pasta de dinti Elgydium si am intrebat de el. Aproape ca nu am mai asteptat pana acasa si am deschis ambalajul. L-am folosit 4 zile, cate un strat in fiecare zi, apoi am sters si am reaplicat la fel. Rezultatul? Uimitor si pentru mine. Unghiile s-au intarit, au revenit la albul natural, s-au diminuat striatiile de la pila si sunt mult mai sanatoase.  Intaritorul costa 8 lei, putea sa coste si 30 si dadeam banii fara probleme. 😆 Daca si tu ai unghii fragile, casante, ti-l recomand, functioneaza.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.