Catering sanatos- un stil de viata

Posted on

O femeie care mananca ce trebuie are mai multa energie, nu se imbolnaveste atat de usor si arata bine. Bineinteles ca mereu o sa ai o colega/prietena care mananca numai burgeri, nu face miscare deloc si arata 90-60-90. Da, stiu! E nedrept! 🙄 Nu vorbim de astfel de cazuri. Sa discutam despre femei normale, ca mine si ca tine, care vor sa arate bine si sa fie sanatoase.

Cata importanta acorzi meselor zilnice? Ai timp sa gatesti, iti place sa gatesti? La birou, masa de pranz este sfanta sau un vis neimplinit, covrigul de la colt si croissantul cu ciocolata sunt la loc de cinste? Vrei sa slabesti dar nu stii de unde sa incepi?
Ei bine, sa ne uitam in farfurie. As vrea sa-ti povestesc despre un serviciu pe care eu l-am testat timp de o saptamana si care mi se pare varianta cea mai buna pentru cei care vor 3 mese/zi si 2 gustari, acasa sau la birou, astfel incat sa nu se streseze cu gatitul si totusi sa manance sanatos, diversificat si nutritiv.

Cum functioneaza serviciul de Catering Sanatos?

In fiecare dimineata, curierul iti aduce acasa sau la birou, cele 3 mese si 2 gustari. Mie mi-au fost livrate in fiecare dimineata la adresa de acasa. Meniurile sunt de luni pana vineri, fara sambata si duminica, se livreaza toate mesele sanatoase odata, in intervalul 6:00-9:00. Meniul cuprinde si o zi pe saptamana fara carne, uneori fara lactate si oua, pentru a detoxifica putin organismul si cuprinde in 2 zile pe saptamana peste, pentru benefiiciile aduse de Omega 3 si pentru o echilibrare a alimentatiei. Ca si gustari, am avut fructe delicioase de fiecare data. Pretul este de 32,5 lei pe zi.

strongMai jos ai cateva dintre mancarurile primite, au fost suficiente in fiecare zi, nu am simtit nevoia sa adaug ceva. Mesele satioase si bine gatite, nu-mi trebuia decat un pic de piper ca sa fie perfecte.  🙂  Mai multe detalii gasesti pe site-ul www.strongbodybuilding.ro. Sper ca ti-am raspuns la intrebarile primite pe pagina de Facebook a blogului si nu ezita sa-mi scrii daca mai vrei sa stii ceva.

Sa fim sanatoase si frumoase!

IMG_3780 IMG_3817 IMG_3828 IMG_3886

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.