Blogger acreditat la Webstock

Posted on

Sunt incantata sa va anunt ca particip la cel mai important eveniment de social media din Romania- Webstock, ca blogger acreditat. 🙂

Sa va povestesc ce este acest eveniment, cand are loc si ce se intampla acolo.
Pe 2 octombrie, la Marriott, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, pentru cel de-al optulea an consecutiv. Este primul an in care particip si astept cu mare nerabdare intalnirea cu cei mai puternici bloggeri. O sa testez aplicatii si noile tehnologii, o sa ma imprietenesc cu oamenii din companii si cu blogerii, o sa particip la conferinta si o sa aflu lucruri interesante, deci o sa fie o zi minunata.  🙂

Iti poti inscrie proiectul pentru Premiile Webstock, poti vota ce subiecte sa asculti si personalitatea online a anului (AICI).

Care este programul?

9:00 – 13:30 – CONFERINTE

In prima parte a zilei, cele doua sesiuni de conferinte vor oferi participantilor o reala sursa de inspiratie si motivatie, sfaturi pentru succesul in social media si oportunitatile actuale in industrie.

14:30 – 18:00 – MICRO-CONFERINTE

Dupa-amiaza, participantii vor putea asista la una dintre cele trei sesiuni, desfasurate in paralel.

Sectiunea “Blogging & Social Media ”

Descopera in cadrul sesiunii cum poti distribui continut pe Internet si cum poti atinge prin intermediul retelelor sociale o audienta cat mai numeroasa.

Sectiunea “ Online Communication”

Astazi, comunicarea online a schimbat radical modul in care companiile isi desfasoara activitatea. In cadrul sesiunii vei afla totul despre noile tehnologii si modul in care ne influenteaza in viata de zi cu zi.

Sectiunea “Mobile Trends”

Sesiunea isi propune sa ii aduca in acelasi loc pe actuali dezvoltatori de aplicatii mobile, dar si pe cei care vor sa fie la curent cu noutati din acest domeniu. Vor fi prezentate inovatii tehnologice dar si resurse prezente pe plan local.

19:00 – 21:00 WEBSTOCK AWARDS

Gala Webstock Awards va decerna premiile celor mai creative si inedite campanii in social media din Romania, lansate in ultimul an.

Cum ma inscriu?

Cei interesati sa participe, au mai multe modalitati de inscriere. Bloggerii se pot acredita sau pot deveni ambasadori ai evenimentului si isi vor asigura un loc gratuit la eveniment. Profesionistii in comunicare si social media pot solicita invitatii gratuite pentru seminariile dedicate, iar cei din companii isi pot asigura un loc pe baza unei taxe de participare.

 

Ne vedem acolo!

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.