Balea Med lapte de corp cu uree 15%

Posted on

Nu exista seara fara dus si crema de corp din abundenta. Vara mai sar peste acest pas, insa iarna nu se poate pentru ca pielea ma strange. Asa ca mereu sunt in cautare de uleiuri si creme hidratante. De ceva timp folosesc crema de la Balea cu uree 15%, suficient cat sa pot scrie un review. Am cumparat-o de la Dm (vezi AICI si celelalte cumparaturi de la Dm) si costa 6 lei.

Sa vedem ce spune producatorul?

Potrivita pentru pielea uscata, aspra si sensibila. Formula specifica a laptelui de corp cu un continut de 15% uree, alantoina si un complex de hidratare, regenereaza pielea foarte uscata si previne uscarea ei. Ideala pentru partile cele mai uscate ale corpului (cum ar fi coatele). Produs testat dermatologic in Germania

IMG_1192Ce spun eu?

Este o lotiune de corp extrem de hidratanta si raportul calitate-pret este foarte bun. Am cumparat si folosit creme de corp cu pret de 3-4 ori mai mare dar care m-au dezamagit. Aceasta lotiune este fina, hidratanta, cu un miros delicat dulceag, lasa pielea catifelata si ii reda confortul. O folosesc si pentru maini si nu lasa o pelicula grasa, intra repede in piele si nu e lipicioasa. O folosesc in fiecare seara dupa dus, prin miscari circulare. Flaconul are 250 ml.

Tu ai folost-o vreodata, ce parere ai?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.