Aparatul dentar, ce as face diferit

Posted on

Am sarbatorit un an fara aparatul dentar si sincer, merit un pahar cu sampanie. Si acum imi amintesc cate zile de indoieli, cate frici si nelamuriri aveam. Ce as face diferit acum daca as putea sa dau timpul inapoi dar si ce te sfatuiesc pe tine:

nu as mai astepta the perfect time, aproape niciodata nu este. Mereu o sa ai o perioada ocupata la job, mereu o sa tii o prezentare sau o sa ai un eveniment si crezi tu ca arata aiurea daca porti aparat dentar, niciodata nu o sa ai suficienti bani, mereu una, mereu alta. Daca te-ai gandit la asta si vrei la un moment dat…acum e cel mai bun moment, mai ales ca sunt oferte de Black Friday.

♣ nu as mai citi pe internet. Daca la cea mai mica durere de cap dai un search in Google, o sa te trezesti ca ai cine stie ce sindrom pe care il are 1% din populatie. Internetul este o sursa buna de informare dar pana la un punct. Fiecare persoana reactioneaza diferit, nu la toata lumea se indreapta dintisorii in 3-6 luni, ai rabdare.

as achizitiona un dus bucal (irigator oral) din prima. Este un aparat atat de util in general, dar mai ales cand ai aparat dentar. Fluxul de apa care pulseaza poate indeparta placa si resturile alimentare aflate intre dinti si pe aparatul dentar.

as alege o clinica stomatologica serioasa. Conteaza enorm. De la chimia cu medicul ortodont, pana la materialele folosite, implicarea, explicatii clare si pe intelesul tau, empatie.

⇒ Ce am aflat? Conform comunicatului de presa trimis de Primaria Capitalei, din luna septembrie, elevii din Bucuresti cu varste cuprinse intre 10- 17 ani, vor primi un ajutor financiar de 990 RON pentru cei care au nevoie de aparat dentar pe o singura arcada si de 1980 RON pentru cei care au nevoie de aparat dentar pe ambele arcade.

Pentru a fi inclus în proiect, dosarul trebuie trimis pe adresa de e-mail aparateortodontice@assmb.ro, dupa care elevii vor fi programați la un medic de la o clinica de stat din capitala.

Daca nu crezi in “colaborari” cu statul, nu te incadrezi in limita de varsta si visezi la un zambet sanatos si frumos, fa-ti o programare. Cea mai buna investitie este in tine!

Clinica Stomatologică Andra Smile.

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.