Ai auzit de consultanta de beauty ONLINE?

Posted on

Daca ma intreba cineva acum 5 ani daca o sa ajung sa ofer consultanta de beauty online, probabil ca nu credeam nici in ruptul capului. 😛 Tehnologia evolueaza mai repede decat ne imaginam si online-ul este pe buzele noastre de cand ne trezim si pana ne culcam. 

Rata de penetrare a mobilelor inteligente a atins, anul trecut, 63%, mai mult decat dublu fata de anul 2012, potrivit lui Ravinder Takkar, CEO al Vodafone Romania. Asta arata ca telefonul mobil a devenit prelungirea mainii noastre si laptopul este permanent conectat la internet, pentru socializare, informare si divertisment.

Si tu folosesti internetul daca imi citesti blogul si poate ideea urmatoare te incanta maxim. Platforma Atlashelp.ro este locul in care gasesti specialisti in domenii ca: terapie, business, lifestyle, sanatate, calatorii, food & drinks, legal, arte. atlashelpEste locul in care poti sa beneficiezi de toate serviciile de mai sus, stand comod in canapea sau la biroul tau.

De la mine poti sa afli cum sa-ti ingrijesti tenul, ce ruj ti se potriveste si cum arata machiajul potrivit trasaturilor tale. Toate intrebarile tale de beauty isi pot gasi raspuns. Te invit sa accesezi platforma si stabilim impreuna momentul potrivit. Nu te gandi ca nu avem timp sa ne vedem, intalnirile noastre sunt virtuale, confortabil si accesibil de ambele parti. 

Pentru alte intrebari, iti stau la dispozitie.

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

  • Share

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.