3 produse pentru unghii cu pretul sub 10 lei

Posted on

De cand gelul si oja semipermanenta au fost date uitarii, am inceput sa intind antenutele dupa produse bune. Si cum stim deja ca un produs scump nu este neaparat si bun, am strigat Jackpot cand le-am intalnit si am ramas cu bani in portofel!

Uleiul pentru cuticule de la Kallos– cu miros de lamaita, hidrateaza cuticulele uscate si aspre. Il folosesc in fiecare zi, mai ales cand stau la semafor. 🙂 Costa 5,5 lei si este cel mai ieftin produs de genul acesta de care am fost foarte multumita. Poate fi folosit si inainte de manichiura pentru a le inmuia sau dupa pentru un aspect ingrijit.

Tratamentul pentru unghii Eveline– l-am folosit 4 zile, cate un strat in fiecare zi, apoi am reluat de 3 ori. Dupa aceasta perioada unghiile s-au intarit suuper mult si acum il folosesc ca baza inainte de lacul de unghii colorat. A costat 9 lei, l-am cumparat de la Farmacia Tei si consider ca este cel mai bun intaritor pe care l-am folosit. Vezi AICI review-ul complet.

Lacurile de unghii de la Flormar– daca vizitezi un magazin Flormar, e imposibil sa nu pleci cu un lac de unghii la pachet. De cele mai multe ori au la oferte lacuri si la 5- 6 lei. Sunt foarte bune, rezista pe unghii, mai ales daca folosesti si un top coat peste. Mi-am cumparat cateva culori si nu am fost dezamagita.

Tu ce produse pentru unghii ai mai folosit si ti-au placut?

cudragirinaminca

Comentarii

comentarii

0 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.